…en tung höst.

Efter de fornstora dagarna när vi år efter år överträffade allas förväntingar, inte bara genom att vinna, utan även hur vi gjorde det. Mysfotbollens oöverträfflighet och oövervinnlighet (en och en halv säsong utan poängförlust typ – oöverträffat… tills Chelsea gjorde samma sak lite senare)…

Sedan dess har det varit lite tungt, med undantag för den CL-final vi redan från början visste var förlorad (mot det enda lag man kan tänka sig att förlora emot).

Med detta i ryggen kändes förlusten av STJÄRNAN med stort S, T, J, Ä, R, N, A och N som spiken i kistan. Vi kunde i princip ge bort Premier League-kontraktet till typ… Coventry (lite som tack för senast). Att dessutom vår svenska fix- (som i något som behöver fixas) stjärna lämnade Islington gjorde inte saken bättre (även om han under knappt tio år i klubben spelat drygt tre matcher skadefri).

Det var med andra ord upplagt för en tung höst. Men…

Ledning i ligan, 3-0 mot Sevilla i CLs första omgång (såg ni sista målet? rysk 80-tals-klapp-klapp-hockey är mer likt sumomästerskapet i rockring om vi snackar smidighet) och äntligen blåser en liten lätt touch av framgångens vindar över kanonerna igen.

Scousers! We see you!