Såg Adobes seminarium i Sthlm idag om nya programserien CS3, med nya Photoshop och lite annat småporrigt för oss mediarelaterade. Kul faktiskt, de hade flugit hit några roliga amerikaner som körde lättsamma skämt, häftiga retuscheringstricks och rafflande snabb engelska. Avslutade varje trick, lite likt en cirkusjonglör som förväntar sig applåder efter varje nummer, med orden “Was that cool or what? Isn’t CS3 the best? Gimme some love…”. Men detta var helt OK och en kul del av showen. Vad som däremot kändes lite unket var den halvt, nej förresten HELT ödmjuka presentationen av sig själva som de körde innan själva visningen: “Hi, my name is Jason Levine I am an Adobe world wide evangelist”. Helt utan ironi. De såg verkligen sig själva som evangelister och det var nästan snudd på hallelujatjut och tacksägelsebön efter varje färdig show. Det är så fint med folk som har distans till allt. Men de bjöd på goda mackor i pausen.